lördag 5 december 2015

Mats Nilsson har lämnat oss. R.I.P




Mats har lämnat oss alldeles för tidigt och oväntat. Vi känner sorg, saknad och bedrövelse. Våra tankar går till Mats familj just nu.
Mats betydde enormt mycket för Isildurs Banes utveckling som musikgrupp med sitt säregna gitarrspel, scenutstrålning och liveframträdande. På senare år tog han upp musiken igen (vilket han aldrig lämnat helt) och började spela med våra "äldre medlemmar" (Bengan, Lingon) där Kjelle fick bli själva kittet för gruppen Lost Eggs. Eftersom gruppen naturligtvis repade i IBs lokaler träffades vi oftare på senare år vilket alltid bestod av skratt och glädje. Vi spelade även in hans sista komposition.

Vi kommer värna om Mats Nilsson musikgärning inom sfären Isildurs Bane. En mycket god och snäll vän har lämnat oss - men vi lämnar inte dig Mats! Fan vad kul vi haft...

Isildurs Bane fyller 40 år som fri musikgrupp 2016 och givetvis kommer Mats musik finnas med i jubileumskonserten som därmed blir ett minne över hans betydelse för IB och våra fans världen över.


2 kommentarer:

  1. Väldigt tråkigt att upptäcka detta, jag och Mats gjorde Lumpen ihop och pratade mycket musik, och hade väldigt kul ihop, Mats var en trevlig människa och jag var mäkta imponerad av ilsidurs Bane och hans inställning. Mats var en människa som lämnade positva spår efter sig som inte suddats ut, trots eoner av tid. Mvh Joakim Flinck

    SvaraRadera
  2. Visste inte att detta inlägget fanns förrän idag när jag bara gått googlade runt.
    Blir så glad att min Mats "finns kvar", omnämnd och aldrig glömd av Mats gamla musikkamrater och Isildurs Banes medlemmar.
    Stort tack från Lotta Larsson, Mats sambo sedan 17 år❤️❤️❤️

    SvaraRadera